#PAGE_PARAMS# #ADS_HEAD_SCRIPTS# #MICRODATA#

Poradna

Domů dash Poradna dash Neúspěšné snahy o dítě

Poradna

Neúspěšné snahy o dítě

Pane doktore je mi již 46 let a s mužem se snažíme o miminko již 2,5 roku bohužel bez úspěchu. Podstoupila jsem i 4x IUi a také nic. Prosím je mi možno nějak pomoci a dočkáme se dětátka. Děkuji za radu.
Pregnant

Odpověď lékaře:

Dobry den, omlouvame se za zpozdenou odpoved na vas dotaz v poradne. Vasi situaci lze tezko posoudit, to ze jste podstoupila jiz 4 IUI znamena, ze jste musela byt jiz komplexne vysetrena, takze vse zalezi na pricine neplodnosti. jeste jste nepodstoupila zadny cyklus IVF, ktere maji vyssi uspesnost nez inseminace, vse opet ale zalezi na pricine. Asi je vam znamo, ze s vekem plodnost klesa, takze to chce trpelivost a vysledek neni zarucen, ale rozhodne vase situace neni beznadejna. Doporucila bych dalsi moznosti konzultovat s centrem asistovane reprodukce, kde znaji vysledky vasich vysetreni a kde vam podle toho navrhnout nejvhodnejsi dalsi postup.

Centra pomoci

Hledáte pomoc? Navštivte některé ze specializovaných center v ČR!

Mapa center pomoci
Centra pomoci
testemonial

Slovníček pojmů

Problematika léčby neplodnosti a asistované reprodukce je bohatá na odbornou terminologii. V následujícím slovníčku naleznete základní pojmy, se kterými se můžete při zjišťování možností její léčby setkat.

Nakouknout do slovníku