#PAGE_PARAMS# #ADS_HEAD_SCRIPTS# #MICRODATA#

Poradna

Domů dash Poradna dash Zvýšená hladina testosteronu

Poradna

Zvýšená hladina testosteronu

Dobrý den pane doktore mam takovou przbu mam zvýšenou hladiny testosteronu a moc bych si přála miminko jak se mam léčit nebo kekomu mam jít? děkuji a nashledanou
Pregnant

Odpověď lékaře:

Dobry den, omlouvame se za zpozdenou odpoved na vas dotaz v poradne. Zalezi na tom, zda je zvysena hladina testosteronu opakovane a do jake miry. Mirne zvyseni by nemelo byt pro otehotneni problemem, pokud chcete skutecne znat pricinu zvyseni, pak bych doporucila vysetreni na endokrinologii. Mohlo by jit i o syndrom polycystickych ovarii, pri kterem je otehotneni nekdy obtiznejsi, stav je ovsem lecitelny hormonalni lecbou. Strucne receno, nechte si odber jeste opakovat a spolu s nim i vysetreni dalsich pohlavnich hormonu, vysetreni ultrazvukem, aby se zjistilo, zda ovulujete ci nikoliv, podle vyysledku pak se svym gynekologem zkonzultujte dalsi postup.

Centra pomoci

Hledáte pomoc? Navštivte některé ze specializovaných center v ČR!

Mapa center pomoci
Centra pomoci
testemonial

Slovníček pojmů

Problematika léčby neplodnosti a asistované reprodukce je bohatá na odbornou terminologii. V následujícím slovníčku naleznete základní pojmy, se kterými se můžete při zjišťování možností její léčby setkat.

Nakouknout do slovníku