#PAGE_PARAMS# #ADS_HEAD_SCRIPTS# #MICRODATA#

Poradna

Domů dash Poradna dash Snaha otěhotnět

Poradna

Snaha otěhotnět

Dobrý den, snažíme se s přítelem o miminko od začátku roku. Já tedy byla v červnu na konizaci tak byla menší pauza a mezi tím jsme postoupily vyšetření přítel špatný spermiogram po kontrole v září už vše v pořádku jak tvar spermií tak i hladina testosteronu je v pořádku.Stále je ale na lécích ale zatím se nám stále nedaří. U mě nenašli vůbec nic.Já tento cyklus měla nasazený gynprodyl od 21 DC do 27. S důvodu pozdní ovulace testem potvrzené 18 DC a špinění 2 dny před MS. Cyklus mám 28 dní. Ale vůbec nepomohl opět jsem před MS špinila a dostala 28 den. Co si o tom myslíte máme šanci? A jak postupovat dále. Předem děkuji za odpověď
Pregnant

Odpověď lékaře:

Dobrý den, neklesejte na mysli, šanci rozhodně máte. Terapie neplodnosti je dnes naštěstí velmi pokročilá a modalit existuje mnoho. Bohužel jste mi nenapsala, kolik je Vám let, což je pro mě velmi důležitá informace, která mi udává předpokládanou kvalitu Vašich vajíček. Nejspíše bych Vám doporučila navštívit specialistu, dovyšetřit podrobně hormonální profil, štítnou žlázu atd. a domluvit se například na intrauterinní inseminaci /zavedení spermií do dělohy ve Váš nejplodnější den cyklu/. Hodně štěstí.

Centra pomoci

Hledáte pomoc? Navštivte některé ze specializovaných center v ČR!

Mapa center pomoci
Centra pomoci
testemonial

Slovníček pojmů

Problematika léčby neplodnosti a asistované reprodukce je bohatá na odbornou terminologii. V následujícím slovníčku naleznete základní pojmy, se kterými se můžete při zjišťování možností její léčby setkat.

Nakouknout do slovníku