#PAGE_PARAMS# #ADS_HEAD_SCRIPTS# #MICRODATA#

Poradna

Domů dash Poradna dash Snaha otěhotnět

Poradna

Snaha otěhotnět

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat co mám dělat pro to abych otěhotněla neboť si myslím že mám zřejmě problém se svojí menstruací. Menstruaci mám po 21 dnech, ale trvá mi nezvykle dlouho a to tak že zasahuje do mých plodných dnů. Dlouho ji mám z toho důvodu že nejprve čtyři dny dosti špiním a pak dostanu velmi bolestivou menstruaci. Krev nemám čirou je spíše hnědé konzistence s kousky něčeho. Nedovedu si představit že bych měla mít pohlavní styk při menstruaci. O miminko se pokoušíme od listopadu loňského roku. Již jedno dítě mám, ale prodělala jsem operaci děložního čípku a také jednu miniinterupci. Prosím poradíte mi co mám dělat. Předem velmi děkuji.
Pregnant

Odpověď lékaře:

bylo by vhodné vyšetřit Váš hormonální profil a provedení USG vyšetření ke stanovení ovulace či anovulace,zhodnocení sliznice děložní dále vyšetření spermiogramu , po zhodnocení těchto základních vyšetření lze naplánovat ev další vyšetření -laparoskopie,ev. jinou vyšetřovací metodu ke stanovení průchodnosti vejcovodů, dále hysteroskopie, genetické ev imunologické vyš/,

Centra pomoci

Hledáte pomoc? Navštivte některé ze specializovaných center v ČR!

Mapa center pomoci
Centra pomoci
testemonial

Slovníček pojmů

Problematika léčby neplodnosti a asistované reprodukce je bohatá na odbornou terminologii. V následujícím slovníčku naleznete základní pojmy, se kterými se můžete při zjišťování možností její léčby setkat.

Nakouknout do slovníku