#PAGE_PARAMS# #ADS_HEAD_SCRIPTS# #MICRODATA#

Poradna

Domů dash Poradna dash Snaha o početí ve 39 letech

Poradna

Snaha o početí ve 39 letech

Dobrý den,paní doktorko chtěla bych se zeptat před dvouma lety jsem samovolně potratila v 8tt doktoři mi tvrdí že jsem zdravá a v pořádku muž též tak proč se nám nedaří miminko je mi 39 a muži 43 z předchozího vztahu mám dceru a muž má taky děti tak v čem je problém děkuji za odpověď.
Pregnant

Odpověď lékaře:

Dobrý den, bohužel takhle na dálku je velmi těžké odpovědět Vám, kde je problém. Záleží, jak vypadá Váš hormonální profil, jakou máte zásobu vajíček, jak vypadá děloha atd. Každopádně je nutné si také uvědomit, že po 35. roku života ženy klesá rychle a výrazně kvalita vajíček, a proto otěhotnění ve 39 letech již nemusí jít hned hladce. Pokud se snažíte již 2 roky, rozhodně doporučuji konzultaci IVF specialisty a event. další podrobnější dovyšetření. Je možné, že budete potřebovat umělé oplodnění, abyste otěhotněla.

Centra pomoci

Hledáte pomoc? Navštivte některé ze specializovaných center v ČR!

Mapa center pomoci
Centra pomoci
testemonial

Slovníček pojmů

Problematika léčby neplodnosti a asistované reprodukce je bohatá na odbornou terminologii. V následujícím slovníčku naleznete základní pojmy, se kterými se můžete při zjišťování možností její léčby setkat.

Nakouknout do slovníku