#PAGE_PARAMS# #ADS_HEAD_SCRIPTS# #MICRODATA#

Poradna

Domů dash Poradna dash Snaha o početí

Poradna

Snaha o početí

Dobry den,je mi 19 a jiz 11mesicu se snazime o mimco stale nic.antikoncepci jsem brala cca10meiscu,jsme oba dva zdravi tak nevim cim to muze byt.muzete nam prosim poraditjak zvisit moznost otehotnet?Predem dekuji za odpoved
Pregnant

Odpověď lékaře:

Dobry den, omlouvame se za zpozdenou odpoved na vas dotaz v poradne. 11 mesicu neni jeste nijak zavratne dlouha doba, nicmene v dobe, kdy pisi odpoved na tento dotaz, je to jiz dele, takze nyni by bylo na miste vysetreni v nektrerem centru asistovane reprodukce, jejichz seznam naleznete na www.zenska-neplodnost.cz/reprodukcni-centra. Sanci na otehotneni zvysite tim, ze budete mit pravidelne pohlavni styk v obdobi kolem ovulace, za predpokladu, ze tedy ovulujete, coz lze zjistit i bez vysetreni u gynekologa pomoci sledovani bazalnich teplot ci ovulacnich testu, obecne dochazi k ovulaci zhruba uprostred cyklu (za zacatek cyklu se povazuje prvni den menstruacniho krvaceni) za predpokladu, ze je cyklus pravidelny.

Centra pomoci

Hledáte pomoc? Navštivte některé ze specializovaných center v ČR!

Mapa center pomoci
Centra pomoci
testemonial

Slovníček pojmů

Problematika léčby neplodnosti a asistované reprodukce je bohatá na odbornou terminologii. V následujícím slovníčku naleznete základní pojmy, se kterými se můžete při zjišťování možností její léčby setkat.

Nakouknout do slovníku