#PAGE_PARAMS# #ADS_HEAD_SCRIPTS# #MICRODATA#

Poradna

Domů dash Poradna dash Problémy s otěhotněním

Poradna

Problémy s otěhotněním

Více jak 1 rok se snažíme s manželem o miminko. Máme za sebou genetické testy, jelikož jsem měla již 2x zamlklý potrat. Neužívám žádnou antikoncepci a milujeme se skoro každý den i několikrát denně. Můžete mi poradit?
Pregnant

Odpověď lékaře:

bylo by vhodné vyšetřit Váš hormonální profil a provedení USG vyšetření ke stanovení ovulace či anovulace, po zhodnocení těchto základních vyšetření lze naplánovat ev další vyšetření -laparoskopie,ev. jinou vyšetřovací metodu ke stanovení průchodnosti vejcovodů, dále hysteroskopie, k základním vyšetřením patří vyšetření spermiogramu- tato vyšetření by měla odhalit příčinu vaší neplodnosti horm.profil - je odběr krve který se provádí mezi 2-5 dnem menstr. cyklu, ultrazvukevé vyš. se provádí v polovině cyklu, může se jednat i o imunologickou příčinu sterility , pohl styk by měl být přibližně v polovině cyklu,kdy se dá předpokládat ovulace

Centra pomoci

Hledáte pomoc? Navštivte některé ze specializovaných center v ČR!

Mapa center pomoci
Centra pomoci
testemonial

Slovníček pojmů

Problematika léčby neplodnosti a asistované reprodukce je bohatá na odbornou terminologii. V následujícím slovníčku naleznete základní pojmy, se kterými se můžete při zjišťování možností její léčby setkat.

Nakouknout do slovníku