#PAGE_PARAMS# #ADS_HEAD_SCRIPTS# #MICRODATA#

Poradna

Domů dash Poradna dash Neúspěch IVF

Poradna

Neúspěch IVF

Dobrý den, budu se snažit být stručná. Před čtyřmi lety těhotenství a ve třetím měsíci jsem musela na potrat z důvodu že plod měl obrovskou cistu. Výsledky z plodu ani naší krve nic nepreukazali , následně nějaký ten rok snažení, pak jsme se rozhodli vzhledem k věku nečekat a podstoupit ivf. Prvně oplodněno 10 dle doktora perfeknich vajíček do pátého dne to zvládlo jen jednou to ne úplně vývojově dobré a to se neujalo, druhé ivf oplodněno 15 a ten samej výsledek. Máte nějakou radu?
Pregnant

Odpověď lékaře:

Dobrý den, děkuji za dotaz. Abych mohla fundovaně odpovědět, potřebovala bych vědět ještě několik zásadních faktů. Například Váš věk, jak jste byla stimulována před odběrem vajíček, jak vypadá spermiogram partnera atd. Takhle mohu doporučit několik základních věcí. Oplodnit vajíčka pomocí ICSI metody a spermie pro oplození vajíček vybrat ideálně metodou Microfluidního sperm sortingu. Dále je možno použít kultivační médium Embryogen. Přeji mnoho štěstí.

Centra pomoci

Hledáte pomoc? Navštivte některé ze specializovaných center v ČR!

Mapa center pomoci
Centra pomoci
testemonial

Slovníček pojmů

Problematika léčby neplodnosti a asistované reprodukce je bohatá na odbornou terminologii. V následujícím slovníčku naleznete základní pojmy, se kterými se můžete při zjišťování možností její léčby setkat.

Nakouknout do slovníku