#PAGE_PARAMS# #ADS_HEAD_SCRIPTS# #MICRODATA#

Poradna

Domů dash Poradna dash IVF ve 26 letech

Poradna

IVF ve 26 letech

Dobrý den, je mi 26 a manželovi také. Mám diagnostikovano PCOS, manžel vyšetření v pořádku. Podstupujeme IVF, již plánujeme 5 transfer embryi a bohužel se zatím nedaří. Buď se nechytí, ale už 2x jsem po transferu v cca 7 týdnu potratila. Vyšetřen mam jen hormonální profil a imunologii z krve, ta je prý v pořádku. Embrya vysetrena nemame. Je vhodné pokračovat v Ivf nebo doporučujete i něco jiného? Děkuji za odpověď
Pregnant

Odpověď lékaře:

Dobrý den, abych mohla nejlépe odpovědět, potřebovala bych vědět ještě pár dalších informací. Každopádně bych doporučila hysteroskopii /vyšetření dělohy/ a možná Reprognostics test, který zjistí, jak je na tom sliznice děložní imunologicky a zda tam například neprobíhá chronický zánět dělohy, který pak zhoršuje šance na uhnízdění embrya. Imunologický stav sliznice nemusí totiž nutně korelovat s imunlogickým vyšetřením z Vaší krve. Dále bych již doporučila genetické vyšetření Vaše i Vašeho partnera.

Centra pomoci

Hledáte pomoc? Navštivte některé ze specializovaných center v ČR!

Mapa center pomoci
Centra pomoci
testemonial

Slovníček pojmů

Problematika léčby neplodnosti a asistované reprodukce je bohatá na odbornou terminologii. V následujícím slovníčku naleznete základní pojmy, se kterými se můžete při zjišťování možností její léčby setkat.

Nakouknout do slovníku