#PAGE_PARAMS# #ADS_HEAD_SCRIPTS# #MICRODATA#

Poradna

Domů dash Poradna dash Doba cesty spermie k vajíčku

Poradna

Doba cesty spermie k vajíčku

Dobry den rada bych vedela jak dlouho po pohlavnim styku se mam osprchovat tak aby se spermie stihli dostat k vajcku.snazim se otehotnet uz skoro pres rok a stale se to nedari,nemuze to byt tim,ze se jdu po sexu hned osprchovat?dekuji za rychlou odpoved.
Pregnant

Odpověď lékaře:

Dobry den, omlouvame se za zpozdenou odpoved na vas dotaz v poradne. Sprchovani po pohlavnim styku rozhodne neovlivnuje schopnost pocit. Spermie se k vajicku dostava behem vterin. Pokud se skutecne snazite rok (mate nechraneny pravidelny - cca 2-3x tydne) styk, pak bych doporucila vysetreni v nekterem centru asistovane reprodukce, jde o vysetreni partnera a vase vysetreni ultrazvukem plus hormonalni profil a dale nekterou z metod umoznujicich overeni pruchodnosti vejcovodu. takove centrum muzete navstivit sama nebo se muzete nejprve sverit svemu osetrujicimu gynekologovi.

Centra pomoci

Hledáte pomoc? Navštivte některé ze specializovaných center v ČR!

Mapa center pomoci
Centra pomoci
testemonial

Slovníček pojmů

Problematika léčby neplodnosti a asistované reprodukce je bohatá na odbornou terminologii. V následujícím slovníčku naleznete základní pojmy, se kterými se můžete při zjišťování možností její léčby setkat.

Nakouknout do slovníku