#PAGE_PARAMS# #ADS_HEAD_SCRIPTS# #MICRODATA#

Poradna

Domů dash Poradna dash Cena umělého oplodnění

Poradna

Cena umělého oplodnění

Dobrý den, již více jak 1,5 roku se pokoušíme o miminko - bez výsledku. V současné době podstupujeme "základní" léčbu u mého lékaře. Manželovi vyšel špatný spermiogram (málo spermií a některé nekvalitní). U mě byl zjištěn zvýšený progesteron a nyní čekáme, zda dochází k ovluaci či nikoliv. Lékař mi oznámil, že zřejmě budeme muset podstoupit IVF. Ale od příštího roku by toto již nemělo být hrazeno pojišťovnou, pokud zákon projde sněmovnou. Zajímalo by mě proto, kolik takový zákrok stojí.
Pregnant

Odpověď lékaře:

zatím pojištovna hradí částečně 3 cykly IVF za život od 22 do 39 let, a doufám , že tomu bude i nadále, doufám, že tento ne zcela rozumný návrh zákona neprojde, ale určitě 1 cyklus bvy mel být hrazen pojištovnou, pokud pojištovna zákrok nehradí, stojí 50-70 tis koru- podle typu preparátu a užitých metod

Centra pomoci

Hledáte pomoc? Navštivte některé ze specializovaných center v ČR!

Mapa center pomoci
Centra pomoci
testemonial

Slovníček pojmů

Problematika léčby neplodnosti a asistované reprodukce je bohatá na odbornou terminologii. V následujícím slovníčku naleznete základní pojmy, se kterými se můžete při zjišťování možností její léčby setkat.

Nakouknout do slovníku