#PAGE_PARAMS# #ADS_HEAD_SCRIPTS# #MICRODATA#

Poradna

Domů dash Poradna dash Anovulace

Poradna

Anovulace

Dobrý den,
aktuálně řeším problém s otěhotněním. Po ultrazvuku vyšlo najevo, že nemám ovulaci, tzv. anovulací. Ptala jsem se lékaře, zda je možné, že bych přece jen ovulovala z druhého vaječníku, na to jsem nedostala odpověď. Byla mi nabídnuta indukce ovulace, ale já se rozhodla že nejdříve bych ráda prošla více vyšetření, které snad ukáží, proč neovuluji. Např. Na krevní testy jdu až nyní. Trochu mi to přijde pozdě, moje matka se z nedostatkem ženských hormonů léčila celý život, dokonce jí menstruace úplně vynechávala, pokud neužívala léku. Potřebuji radu, jak dál postupovat. Děkuji. L V.
Pregnant

Odpověď lékaře:

Dobrý den, důvodů anovulace je vícero a abych Vám mohla spolehlivě odpovědět, co dále, potřebovala bych alespoň základní hormonální profil a AMH hormon. Dále také hodně záleží na věku pacientky. Podle mě by pro Vás bylo nejlepší objednat se na konzultaci do centra reprodukční medicíny ať neztrácíte cenný čas.

Centra pomoci

Hledáte pomoc? Navštivte některé ze specializovaných center v ČR!

Mapa center pomoci
Centra pomoci
testemonial

Slovníček pojmů

Problematika léčby neplodnosti a asistované reprodukce je bohatá na odbornou terminologii. V následujícím slovníčku naleznete základní pojmy, se kterými se můžete při zjišťování možností její léčby setkat.

Nakouknout do slovníku