#PAGE_PARAMS# #ADS_HEAD_SCRIPTS# #MICRODATA#

Poradna

Domů dash Poradna dash Vyvolávání menstruace

Poradna

Vyvolávání menstruace

17. 3. 2022
Dobry den, je mi 24 let a z pritrlem se snazime o miminko us asi rok a pul. problem je ze asi tak 5 let mam prblem s menstruaci vubec ji nemam, dostavala jsem injekce hormony ale ani po posledni injekci jsem to nedostala lekar tvrdi ze jsem v poradku ale ja us mu neverim prosim poradte co mam delat, mam pochybnosti zda jsem vlastne plodna kdyz mame nechraneny styk od zacatku vztahu cca 6 let a porad nic,?? dekuji
Pregnant

Odpověď lékaře:

Dobrý den, rok a půl snažení se o otěhotnění je tak akorát doba, kdy by se mělo začít vyšetřovat, kde je problém. To, že nemáte menstruaci vypovídá pravděpodobně o tom, že u vás nedochází k ovulaci - uvolňování vajíček. V takovém stavu spontánně otěhotnět nelze, ale je to dobře léčitelné. Bylo by potřeba, abyste se objednala i s partnerem na komplexní vyšetření v některém centru pro léčbu neplodnosti (www.zenska-neplodnost.cz/reprodukcni-centra). Tam už přijdou na to, v čem je problém a navrhnout vám nejvhodnější postup. Nemějte z toho strach a dál nečekejte.

Centra pomoci

Hledáte pomoc? Navštivte některé ze specializovaných center v ČR!

Mapa center pomoci
Centra pomoci
testemonial

Slovníček pojmů

Problematika léčby neplodnosti a asistované reprodukce je bohatá na odbornou terminologii. V následujícím slovníčku naleznete základní pojmy, se kterými se můžete při zjišťování možností její léčby setkat.

Nakouknout do slovníku