#PAGE_PARAMS# #ADS_HEAD_SCRIPTS# #MICRODATA#

Poradna

Domů dash Poradna dash Vysazení hormonální antikoncepce

Poradna

Vysazení hormonální antikoncepce

Dobrý den. Již je to rok od vysazení HA. Chceme s manželem miminko. Od vysazení jsem neměla "samovolnou" MS. Po půl roce bez MS bylo 3 týdenní špinění, gynekolog zastavit Noretisteronem. Poté proběhla MS. Pak opět 2 měsíce nic. Proběhla injekce na vyvolání MS a poté 4 měsíce Utrogestan. Nyni s 9 denním zpožděním poprvé "krvácení" bez prášků. Je to již 7. den. Jedná se spíše o špinění, tmavě hnědé, občas známky čerstvé krve. Po roce v podstatě jsem na tom stejně jako na začátku. Myslíte, že je případně vhodné již navštívit nějaké specializované centrum? Případně jak postupovat jinak? Děkuji.
Pregnant

Odpověď lékaře:

Dobrý den, vzhledem k tomu, že problémy s cyklem po vysazení antikoncepce trvají již 6 měsíců, doporučila bych konzultaci specialisty. Bohužel jste neuvedla Váš věk, ale stálo by za to zkontrolovat hormonální profil, rovnou i spermiogramu partnera, atd. Doporučuji vyšetření neodkládat.

Centra pomoci

Hledáte pomoc? Navštivte některé ze specializovaných center v ČR!

Mapa center pomoci
Centra pomoci
testemonial

Slovníček pojmů

Problematika léčby neplodnosti a asistované reprodukce je bohatá na odbornou terminologii. V následujícím slovníčku naleznete základní pojmy, se kterými se můžete při zjišťování možností její léčby setkat.

Nakouknout do slovníku