#PAGE_PARAMS# #ADS_HEAD_SCRIPTS# #MICRODATA#

Poradna

Domů dash Poradna dash Septum v dutině děložní

Poradna

Septum v dutině děložní

17. 3. 2022
Dobrý den,mužete mně prosím poradit na koho se mám obrátit s mím prblémem?Dva roky dojíždím do centra asistované reprodukce mám za sebou 3 IVF-ICSI několik pokusů o nativ to vše mně už stálo 95ticíc kč.Teprve před několika dny jsem podstoupila hysteroskopii a byla mně zjištěna přícina mé neplodnosti:v dutině děložní 4mm široké septum.Ráda bych znala odpověď na otázku jak je možné že základní vyšetření jako je lapar. a hysterosk. mně udělali až po tolika neúspěšných pokusech když tato vyšetření patří k základním při určení neplodnosti.Je šance získat peníze zpět?Děkuji za jaký koliv kontakt.
Pregnant

Odpověď lékaře:

Septum-přepážka v dutině děložní může být příčinou sterility, ale je řada žen které spont., otěhotněly i porodily se septem děložním.Laparoskopie a hysteroskopie ptaří k diagnostickým metodám,, které indikuje lékař bud ošetřující nebo který se léčbou neplodnosti zabývá, septum děložní bývá na utrazvuku vidět, ale je na zvážení lékaře zda hysteroskopii naindikovat či ne.Peníze zpět nelze získat , septum děložní není absolutní překážkou k otěhotnění

Centra pomoci

Hledáte pomoc? Navštivte některé ze specializovaných center v ČR!

Mapa center pomoci
Centra pomoci
testemonial

Slovníček pojmů

Problematika léčby neplodnosti a asistované reprodukce je bohatá na odbornou terminologii. V následujícím slovníčku naleznete základní pojmy, se kterými se můžete při zjišťování možností její léčby setkat.

Nakouknout do slovníku