#PAGE_PARAMS# #ADS_HEAD_SCRIPTS# #MICRODATA#

Poradna

Domů dash Poradna dash Posouzení kvality embrya

Poradna

Posouzení kvality embrya

Dobrý den. Ráda bych se zeptala, jak se rozdělují embrya dle kvality a aspoň stručně bych ráda věděla jaké embryo do které kategorie patří. Moc děkuji za odpověď. S pozdravem
Pregnant

Odpověď lékaře:

Dobry den, omlouvame se za zpozenou odpoved na vas dotaz v poradne. Kvalita embryi se posuzuje podle schopnosti jejich deleni, symetricnosti takoveho deleni, zivotaschopnosti, a dalsich kriterii. Podle techto kriterii se pak zarazuji do jednotlivych kategorii. nektera embrya jsou prenasena do delohy hned druhy den, nekdy se provadi tzv. prodlouzena kultivace, u ktere je vyssi sance, ze odhalite defekty embryi, na druhou stranu cim dele je embryo mimo delohu, tim snaze o nej muzete prijit. nasla jsem vam na internetu zajimavy text tykajici se teto problematiky vcetne obrazku, vice info najdete na: http://www.neplodnost.cz/web/verejnost/fotogalerie/videozaznamy/ah.

Centra pomoci

Hledáte pomoc? Navštivte některé ze specializovaných center v ČR!

Mapa center pomoci
Centra pomoci
testemonial

Slovníček pojmů

Problematika léčby neplodnosti a asistované reprodukce je bohatá na odbornou terminologii. V následujícím slovníčku naleznete základní pojmy, se kterými se můžete při zjišťování možností její léčby setkat.

Nakouknout do slovníku