#PAGE_PARAMS# #ADS_HEAD_SCRIPTS# #MICRODATA#

Poradna

Domů dash Poradna dash Odmítnutí spermie

Poradna

Odmítnutí spermie

Dobrý den,chtěla bych se zeptat na umělé oplodnění. Léčím se na hypofýzu štítné žlázy. Beru už rok utrogestan a ted začnu k němu brát clostilbegyt. Jinak jsem po laparoskoipii- vše v pořádku i partner. gynekolog mi řekl pokud ani to nezabere že mě odešle na IVF. Ale je tu taky možnost že mé tělo spermie odmítá, tak se chci zeptat jestli by se to povedlo při umělém oplodnění a jestli kdyby mé tělo spermie odmítalo jaké jsou vaše zkušennosti a jestli jsou dost vysoká procenta, že když to moje tělo normálně odmítá zda mi IVF pomůže a výsledek by byl pozitivní.. Mám strach že pokud by to takhle bylo jestli má smysl to zkoušet přes IVF které není nijak levné. děkuji za odpověď a přeji hezký den.
Pregnant

Odpověď lékaře:

pokud se jedná o imunologickou příčinu, oplodní se vajíčko v laboratorních podmínkách pomocí vpichu spermie do vajíčka- ICSI- a vznikne embryo, vám budou podány kortikoidy- ktré by měli zabránit odmítavé reakci organismu vůči embryu, Clostilbegyt slouží k vyvolání dozrání vajíčka - je to běžně užívaná jednoduchá metoda jak podpořit ovulaci

Centra pomoci

Hledáte pomoc? Navštivte některé ze specializovaných center v ČR!

Mapa center pomoci
Centra pomoci
testemonial

Slovníček pojmů

Problematika léčby neplodnosti a asistované reprodukce je bohatá na odbornou terminologii. V následujícím slovníčku naleznete základní pojmy, se kterými se můžete při zjišťování možností její léčby setkat.

Nakouknout do slovníku