#PAGE_PARAMS# #ADS_HEAD_SCRIPTS# #MICRODATA#

Poradna

Domů dash Poradna dash Možnost otěhotnění

Poradna

Možnost otěhotnění

17. 3. 2022
Dobry den, rada bych se zeptala, na moznost otehotneni, na podzim lonskeho roku jsem mela velke osobni problemy a k tomu vsemu moc prace v praci, nakonec jsem zhubla asi 13 kg, ted vazim 53 kg a merim 169 cm, menstruaci mam velmi slabou a trva asi 3 dny (pred vysazenim antikoncepce jsem ji mela obdobnou), delka cyklu je od 26 do 29 dni (26,28,29 dní) o miminko se snazime jiz 3 mesice a zatim nic. Vim, ze ma panika je asi predcasna, ale uz je mi 28 let a odmalicka mam problemy s pateri (cele detstvi jsem nosila korzet ), nynejsi vaha mi tedy vyhovuje, citim se mnohem lepe a uz nemam tak caste bolesti patere. Dekuji za vasi odpoved.
Pregnant

Odpověď lékaře:

pokles hmotnosti a tím i ztráta tukové tkáně která souvisí s hladinou estrogenů může být příčinou anovulačních cyklů.3 měsíční snaha se ještě nepovažuje za sterilitu,bylo by vhodné vyštřit vaš hormonální profil a provedení USG vyšetření ke stanovení ovulace , či anovulace
další vyš. např. spermiogram se dají vyšetřit ihned ale ještě alspoň 3 měsíce bych vyčkal

Centra pomoci

Hledáte pomoc? Navštivte některé ze specializovaných center v ČR!

Mapa center pomoci
Centra pomoci
testemonial

Slovníček pojmů

Problematika léčby neplodnosti a asistované reprodukce je bohatá na odbornou terminologii. V následujícím slovníčku naleznete základní pojmy, se kterými se můžete při zjišťování možností její léčby setkat.

Nakouknout do slovníku