#PAGE_PARAMS# #ADS_HEAD_SCRIPTS# #MICRODATA#

Poradna

Domů dash Poradna dash Léčba zánětu vaječníků

Poradna

Léčba zánětu vaječníků

17. 3. 2022
Dobrý den, snažíme se s přítelem o mimčo už 9 měsíců. Už tři měsíce si měřím teplotu, má gynekoložka mi řekla, že ovulace probíhá. Od příští periody mám brát Clomhexal. Po-té mi doporučila laparoskopii, jelikož jsem trpěla záněty vaječníků. Chi se zeptat, jestli je léčba správná, a kam se obrátit,aby nějaká vyšetření absolvoval můj přítel. Děkuji za odpověď
Pregnant

Odpověď lékaře:

Dobrý den, myslím, že postup vaší gynekoložky je správný. Zjistěte si ještě, zda vám byla odebrána kultivace z děložního hrdla, jestli netrpíte chronickým zánětem (Chlamydie, Mycoplazmata, Ureaplazmata), protože to by bylo potřeba jinak přeléčit antibiotiky. Pokud váš manžel neměl vyšetřen spermiogram (kvalitu a počet spermií), požádejte vaší gynekoložku o žádanku. Vyšetření přítelovi provedou v každém centru pro léčbu neplodnosti, většinou je potřeba se objednat.

Centra pomoci

Hledáte pomoc? Navštivte některé ze specializovaných center v ČR!

Mapa center pomoci
Centra pomoci
testemonial

Slovníček pojmů

Problematika léčby neplodnosti a asistované reprodukce je bohatá na odbornou terminologii. V následujícím slovníčku naleznete základní pojmy, se kterými se můžete při zjišťování možností její léčby setkat.

Nakouknout do slovníku