#PAGE_PARAMS# #ADS_HEAD_SCRIPTS# #MICRODATA#

Poradna

Domů dash Poradna dash Křečové žíly v děloze

Poradna

Křečové žíly v děloze

3. 12. 2022 Diagnózy
Dobrý den měla bych otázku v 16 ti letech jsem měla dlouho problém při sexu jak s pronikáním (někdy jsem zatnula zuby až mi hrkly slzy do očí ) a také po sexu následkem toho jsem šla na gynekologii ,kde mi zjistili křečové žíly v děloze a “ poradili” mi zkoušení nových sexuálních poloh ,které mi budou vyhovovat nakonec to ale nešlo a po čase jsem si našla jiného přítele se, kterým už nebyl žádný problém ,až do teď .Nyní je mi 19 let a opět se mi bolestivost začníná vracet . A můj dotaz tedy zní proč jsem ty křečové žíly pěkných pár let necítila ? Mohly sami zmizet a sami se i vrátit? Dekuji za odpověď.
Pregnant

Odpověď lékaře:

Dobrý den, problémů, které mohou způsobovat bolesti při styku je více. Nejsem si jistá, zda můžeme s jistotou říci, že za bolestí stály křečové žíly na děloze. Doporučovala bych Vám podrobné gynekologické vyšetření. Bohužel takhle na dálku více pomoci nedokážu.

Centra pomoci

Hledáte pomoc? Navštivte některé ze specializovaných center v ČR!

Mapa center pomoci
Centra pomoci
testemonial

Slovníček pojmů

Problematika léčby neplodnosti a asistované reprodukce je bohatá na odbornou terminologii. V následujícím slovníčku naleznete základní pojmy, se kterými se můžete při zjišťování možností její léčby setkat.

Nakouknout do slovníku