#PAGE_PARAMS# #ADS_HEAD_SCRIPTS# #MICRODATA#

Poradna

Domů dash Poradna dash Cena čtvrtého cyklu IVF

Poradna

Cena čtvrtého cyklu IVF

17. 3. 2022
Dobry den pani doktorko. Pojistovna hradi tri cykly IVF. Pokud se rozhodnu postoupit IVF poctvrte na vlastni naklady, kolik me to bude stat?
Pregnant

Odpověď lékaře:

Dobrý den. Velmi záleží na tom, jaké přídatné metody si v cyklu hodláte nechat udělat. Cena se pak liší v závislosti na tom, zda si necháte udělat ICSI, zmrazit embrya, zda žádáte preimplantační genetickou diagnostiku či asistovaný hatching a také na tom, jaké použijete ke stimulaci léky. Zda jsou uvedené přídatné metody ve vašem případě nutné či vhodné (zvyšují v některých případech šanci na úspěch) je potřeba probrat s ošetřujícím lékařem, který zná podrobně vaši anamnézu a u vás provedené dosavadní léčebné postupy. Obecně řečeno, jeden cyklus IVF stojí kolem 40000,-Kč, cena se ale může vyšplhat i na 70000, pokud zvolíte i výše uvedené postupy. Ceny se také mírně liší v jednotlivých centrech, ceníky jsou většinou uvedené na internetových stránkách jednotlivých center.

Centra pomoci

Hledáte pomoc? Navštivte některé ze specializovaných center v ČR!

Mapa center pomoci
Centra pomoci
testemonial

Slovníček pojmů

Problematika léčby neplodnosti a asistované reprodukce je bohatá na odbornou terminologii. V následujícím slovníčku naleznete základní pojmy, se kterými se můžete při zjišťování možností její léčby setkat.

Nakouknout do slovníku