#PAGE_PARAMS# #ADS_HEAD_SCRIPTS# #MICRODATA#

Poradna

Domů dash Poradna dash Bolest zad po injekci

Poradna

Bolest zad po injekci

25. 2. 2023 Medikace
Zdravím,

chtěla bych se zeptat - mám už podruhé za 2 měsíce v sobě Ovitrelle injekci, první se dala snést, píchla jsem ji večer a pak šla spát, ale ta druhá byla píchnutá ráno, nastaly bolesti zad, jak kdyby ledvin, nevím k čemu to přirovnat, ztuhly mi svaly dole na zádech jak kdyby se stáhly a brněla mě pravá noha, ty bolesti zad/ledvin trvají i když už je to 10 dnů po injekci - většinou si to rozjedu cvičením, nebo se mi to vrátí jen tak, v nežádoucích účincích to není napsané vůbec takovéto stavy, setkal se s tím prosím někdo? Děkuji za vaše odpovědi.
Pregnant

Odpověď lékaře:

Dobrý den, musím říci, že s takovým vedlejším účinkem jsem se zatím nesetkala. A nemyslím si, že tyto stavy mají spojitost s aplikací Ovitrelle. Doporučuji Vám kontrolu praktickým lékařem - kontrola moči, dále event. vyloučit blokádu páteře neurologem /vzhledem k brnění pravé nohy/.

Centra pomoci

Hledáte pomoc? Navštivte některé ze specializovaných center v ČR!

Mapa center pomoci
Centra pomoci
testemonial

Slovníček pojmů

Problematika léčby neplodnosti a asistované reprodukce je bohatá na odbornou terminologii. V následujícím slovníčku naleznete základní pojmy, se kterými se můžete při zjišťování možností její léčby setkat.

Nakouknout do slovníku