#PAGE_PARAMS# #ADS_HEAD_SCRIPTS# #MICRODATA#

Poradna

Domů dash Poradna dash Absence menstruace

Poradna

Absence menstruace

DOBRÝ DEN, MÁM KAMARÁKU KTERÁ NIKDY NEMĚLA MENSTRUACI, JE JI 31 LET MEZI TÍM PROBĚHALA SPOUSTOU DOKTORŮ,SAMOZŘEJMĚ NEMŮŽE PŘIJÍT DO JINÉHO STAVU, KAŽDÝ DOKTOR ŘÍKA NĚCO JINÉHO, ŽE NEMŮŽE- NEBUDE MÍT DĚTI A NYNÍ JI DOKTORKA POSLALA NA IVF, JE Z TOHO ZNIČENÁ PO TOLIKA LETECH UŠ ŠANCI MÍT ĎÍTĚ VZDALA A PAK TOTO, PRÝ SE CHTĚJÍ UJISTIT ZDA JEJÍ SLIZNICE VAJÍČKO UDRŽÍ,MÁ I ZMENŠENOU DĚLOHU,NEŽ JE NORMÁLNÍ, PORAĎTE PROSÍM O SI O TOM MYSLÍTE?ZDA NEJSOU ZBYTEČNÉ DALŠÍ NADĚJE TOHOTOTYPU, MÁM STRACH ŽE BY TO PSAYCHYCKY UŠ NEMUSELA ZVLÁDNOUT.
Pregnant

Odpověď lékaře:

, to , že do 31let nemenstuuje opravdu není normální, pravděpodobně byl vyšetřen hormonální profil a provedení USG vyšetření po zhodnocení těchto základních vyšetření lze naplánovat ev další vyšetření -laparoskopie,hysteroskopie, po těchto zákl. vyšetřeních lze rozhodnout kde je hlavní problém, před IVF cyklem je třeba obnovit nebo vyvolat menstr cyklus pomocí hormonální léčby

Centra pomoci

Hledáte pomoc? Navštivte některé ze specializovaných center v ČR!

Mapa center pomoci
Centra pomoci
testemonial

Slovníček pojmů

Problematika léčby neplodnosti a asistované reprodukce je bohatá na odbornou terminologii. V následujícím slovníčku naleznete základní pojmy, se kterými se můžete při zjišťování možností její léčby setkat.

Nakouknout do slovníku